ΚΑΡΙΕΡΑ

Η διαδικασία πρόσληψης

Ξεκινάμε με σύντομες κλήσεις με υποψηφίους που ταιριάζουν με τις βασικές απαιτήσεις εργασίας. Συζητούμε εν συντομία την εμπειρία, τις προσδοκίες, τα κίνητρα, τις προσδοκίες των μισθών κ.λπ. Εάν πιστεύουμε ότι υπάρχει ταίριασμα, διοργανώνουμε μια πρώτη συνέντευξη με την ομάδα και τον υπεύθυνο του HR.

Σε αυτό το σημείο ενδέχεται να ζητήσουμε επιπλέον έγγραφα πριν προχωρήσουμε σε μια προσφορά για την εκάστοτε θέση εργασίας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει:

• αντίγραφο του πτυχίου τους

• απόδειξη άδειας διαμονής και εργασίας

• πρόσφατο δελτίο πληρωμής και / ή

• πρόσφατες αναφορές

Το HR παρουσιάζει μια προσφορά στον τελικό υποψήφιο.

Όλη η διαδικασία διαρκεί ιδανικά 2 έως 4 εβδομάδες.

Κατά την αξιολόγηση ενός υποψηφίου, κρίνουμε μόνο τις ιδιότητές του για τη δουλειά και όχι άλλα προσωπικά χαρακτηριστικά. Αποφεύγουμε συγκεκριμένα τις διακρίσεις λόγω φυλής, εθνικότητας, φύλου, σεξουαλικής προτίμησης, ταυτότητας φύλου, ηλικίας, θρησκείας, προσωπικής ικανότητας, κοινωνικής κατάστασης ή πολιτικών προτιμήσεων.

Η DROP ΑΕ στηρίζεται στο ανθρώπινο δυναμικό της και ως αναπτυσσόμενη επιχείρηση αναζητούμε νέα ταλέντα. Έτσι, ακόμη και αν δεν έχουμε δημοσιεύσει ανοιχτές θέσεις, μην διστάσετε να μας στείλετε το βιογραφικό σας και την επιστολή σας για μια ανοιχτή αίτηση.

Έχουμε θέσεις εργασίας για:

- Πωλητές εξωτερικού

- Μηχανολόγους μηχανικούς

- Τεχνίτες

Top