Σειρά ΒAG Φίλτρο BAG


ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ


Σειρά BAG Φίλτρο BAG

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ: Υπόγεια ύδατα, επιφανειακά ύδατα, νερό πύργου ψύξης, βιομηχανική παραγωγή, προ-επεξεργασία για διαδικασία αφαλάτωσης, λύματα.
ΧΡΗΣΗ:Φίλτρα αυτής της σειράς χρησιμοποιούνται για την απομάκρυνση των αιωρούμενων στερεών (άμμος, οργανική ύλη) από το νερό. Τα φίλτρα σάκων έχουν χαμηλό επενδυτικό κόστος και είναι γενικά ανεκτικά σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από μια πλήρη σειρά από περιβλήματα φίλτρων μονής και πολλαπλής επίστρωσης που έχουν σχεδιαστεί για να καλύψουν τις ανάγκες των πιο απαιτητικών εφαρμογών. Η επιλογή των περιβλήματος φίλτρου ενός σάκου κυμαίνεται από αυτά που είναι κατάλληλα για απαιτητικές εφαρμογές απόλυτης διήθησης έως περιβλήματα υψηλής ποιότητας σχεδιασμένα ειδικά για εφαρμογές ευαίσθητες στο κόστος.
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: Τα φίλτρα σάκων τοποθετούνται στο περίβλημα του φίλτρου μέσα στο δοχείο πίεσης. Όσον αφορά τη ροή του νερού, η είσοδος βρίσκεται πάνω από την έξοδο. Η είσοδος επιτρέπει στο υγρό να ρέει μέσα στον σάκο φίλτρου έτσι ώστε η κατεύθυνση ροής να είναι από μέσα προς τα έξω.
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ: Οι σάκοι από φίλτρα σακούλας καθαρίζονται χειροκίνητα.
Αρχείο

Υλικά

ΣΩΜΑ ΦΙΛΤΡΟΥ: Χάλυβας S235JR (διατίθεται επίσης σε ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304 & 316, κατόπιν αιτήματος).
ΔΙΗΘΗΤΙΚΟ ΜΕΣΟ: Υδρόφοβο ύφασμα μικροϊνών πολυπροπυλενίου.
ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΗ: EPDM
ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ: Χημικός καθαρισμός (αποξείδωση, φωσφάτωση) και ηλεκτροστατική βαφή με εποξειδική πούδρα (διαθέσιμες επικαλύψεις κατάλληλες για πόσιμο νερό).
Bag-general table
BAG filters BAG series image2

Part list

Part list 05-25-050
Part list 05-25-030
Part list 05-25-040
Part list 05-25-200
Top