Κεφαλή φιλτραρίσματος Σειράς KE


ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ


Κεφαλή φιλτραρίσματος σειράς KE

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ: Συνήθως εγκαθίστανται για φιλτράρισμα νερού από γεώτρηση ή πηγάδια για σκοπούς άρδευσης.
ΧΡΗΣΗ: Τα συμπαγή συστήματα φιλτραρίσματος της σειράς KE αποτελούνται από έναν υδροκυκλώνα και ένα φίλτρο σίτας ή φίλτρο δίσκου. Αυτά τα συμπαγή συστήματα χρησιμοποιούνται κυρίως για την αφαίρεση μεγάλων ποσοτήτων ανόργανων σωματιδίων. Το σύστημα περιλαμβάνει επίσης μια κεφαλή ελέγχου λιπάσματος η οποία, με δεξαμενή λιπάσματος ή δοσομετρική αντλία, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για λίπανση.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: :Η σειρά KE είναι μια πλήρης μονάδα που μπορεί να εγκατασταθεί άμεσα στο σύστημα άρδευσης. Όταν το μη επεξεργασμένο νερό εισέρχεται στον υδροκυκλώνα, η φυγόκεντρη δύναμη προκαλεί τα σωματίδια να περιστρέφονται με μεγάλη ταχύτητα στα τοιχώματα του φίλτρου σε εφαπτομένη κατεύθυνση. Αυτά τα σωματίδια στη συνέχεια συγκεντρώνονται στο θάλαμο συλλογής στο κάτω μέρος του φίλτρου. Το νερό, καθαρισμένο από τα βαρύτερα σωματίδια, περνάει από την έξοδο όπου το φίλτρο σίτας ή δίσκου θα συνεχίσει την επεξεργασία από τα υπόλοιπα ελαφρύτερα σωματίδια.
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ: Το φίλτρο καθαρίζεται χειροκίνητα, αποσυναρμολογώντας το καπάκι και αφαιρώντας το εσωτερικό στοιχείο. Ο καθαρισμός της σίτας πρέπει πάντα να γίνεται όταν η διαφορά εισόδου-εξόδου (DP) είναι 0,5 bar μεγαλύτερη από τη διαφορά πίεσης ενώ το φυσίγγιο είναι καθαρό.
Αρχείο

Υλικά

ΣΩΜΑ: Χάλυβας S235JR (διατίθεται επίσης σε ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304 & 316 ή ενισχυμένο πολυαμίδιο, κατόπιν αιτήματος).
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ: u-PVC (DIN8061)/ οθόνη από ανοξείδωτο χάλυβα (AISI 304)/ διάτρητο ανοξείδωτο ατσάλι (για μοντέλα μεγαλύτερα από 6 ")
ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΗ: EPDM
ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ: Χημικός καθαρισμός (αποξείδωση, φωσφάτωση) και ηλεκτροστατική βαφή με πούδρα πολυεστέρα (διαθέσιμες επικαλύψεις κατάλληλες για πόσιμο νερό).
table1
table2

*Η σειρά KE έχει την ευελιξία 4 διαφορετικών επιλογών:

• O 1 '', 1 ½ '', 2 '', 3 '', 4 '' σειρά

• K 1 ", 1 ½" ", 2", 3 ", 4", 5 ", 6" και RBR σειρές

•D 2 ", 3", 4 "σειρά

Ρωτήστε ένα από τα μέλη της ομάδας Drop και μπορείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες διαφορετικών μεγεθών.
table3
Compact filtration KE series image2

Part list

Part list 05-10-100
Part list 05-10-030
Part list 05-10-501
Top