Σειρά D Φίλτρα Δίσκων


ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ


Φίλτρα Δίσκων Σειρά D

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ:Τα φίλτρα δίσκων χρησιμοποιούνται συχνά ως χαρακτηριστικό ασφαλείας μιας εγκατάστασης. Χρησιμοποιούνται επίσης ως προ-φίλτρα για την πρόσληψη νερού.
ΧΡΗΣΗ:Τα φίλτρα δίσκων σειρά D χρησιμοποιούνται για την αφαίρεση χαμηλών συγκεντρώσεων τόσο ανόργανων όσο και οργανικών αιωρούμενων υλικών. Το εσωτερικό στοιχείο του φίλτρου αποτελείται από ένα σύνολο αυλακωμένων πλαστικών δίσκων, τοποθετημένα με τρόπο που μπορεί να προσφέρει φιλτράρισμα επιφάνεια; όσο και βάθους.
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: Κατασκευάζονται με ατσάλινο ή πλαστικό σώμα. Η εγκατάσταση του φίλτρου γίνεται ακολουθώντας την κατεύθυνση του βέλους ροής στο σώμα του φίλτρου. Το νερό εισέρχεται στην είσοδο, περνά μέσα από την κασέτα, φιλτράρεται και βγαίνει από την έξοδο.
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:Το φίλτρο καθαρίζεται χειροκίνητα, αποσυναρμολογώντας το καπάκι και αφαιρώντας το εσωτερικό στοιχείο. Ο καθαρισμός πρέπει πάντα να γίνεται όταν η διαφορά εισόδου-εξόδου (DP) είναι 0,5 bar μεγαλύτερη από τη διαφορά πίεσης ενώ το στοιχείο δίσκων είναι καθαρό. Υπάρχει και η δυνατότητα αυτόματου καθαρισμού του φίλτρου δίσκων.
Αρχείο

Υλικά

ΣΩΜΑ: Χάλυβας S235JR (διατίθεται επίσης σε ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304 & 316, κατόπιν αιτήματος)
ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΦΙΛΤΡΑΝΣΗΣ: Δίσκοι με αυλακώσεις PP
ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΗ: EPDM
ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ:Χημικός καθαρισμός (αποξείδωση, φωσφάτωση) και ηλεκτροστατική βαφή με σκόνη πολυεστέρα (διαθέσιμες επικαλύψεις κατάλληλες για πόσιμο νερό)
ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ
ΣΩΜΑ: Ενισχυμένο πολυαμίδιο
ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΦΙΛΤΡΑΝΣΗΣ: Δίσκοι από πολυπροπυλένιο
ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΗ: NBR
ΣΦΙΓΚΤΗΡΑΣ: Ανοξείδωτο χάλυβας AISI 304
general table 1
general-table-2

TM: Σπείρωμα αρσενικό BSP | TF: Σπείρωμα θηλυκό BSP | F: Φλάντζα, DIN 2567 PN10 |
G: αυλακωτό κατόπιν αιτήματος | DIN 2567 PN10

head loss
table3

Part list

Part list 05-03-200
Part list 05-03-300
Part list 05-03-400
Top