Σειρά WTX Πολυστρωματικό φίλτρο


ΓΕΩΡΓΙΑ


Πολυστρωματικό φίλτρο σειρά WTX

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ: Ενέργεια, Βιομηχανία Τροφίμων και Ποτών, Υγεία, Φαρμακευτική, Πόσιμο νερό, Επεξεργασία λυμάτων.
ΧΡΗΣΗ: Φίλτρα αυτής της σειράς μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την απομάκρυνση των αιωρούμενων στερεών από το νερό, την απομάκρυνση του χρώματος, της οσμής και των οργανικών ρύπων, την απομάκρυνση του σιδήρου και του μαγγανίου, των βαρέων μετάλλων (π.χ. αρσενικό), καθώς και για την εξουδετέρωση του pH. Αυτά τα φίλτρα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν είτε μεμονωμένα είτε ως προ-επεξεργασία σε μονάδες επεξεργασίας νερού και αφαλάτωσης.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: Το νερό φιλτράρεται καθώς περνά μέσα από ένα ομοιόμορφο πορώδες μέσο από πάνω προς τα κάτω. Τα σωματίδια παγιδεύονται μεταξύ των πόρων των μέσων όπου ξεπλένονται με την αντιστροφή της ροής. Η ροή αντίστροφης πλύσης παρασύρει και αφαιρεί τα συσσωρευμένα σωματίδια.
Αρχείο

ΣΩΜΑ: Χάλυβας S235JR (διατίθεται επίσης σε ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304 & 316, κατόπιν αιτήματος).
ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΗ: EPDM
ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ: Χημικός καθαρισμός (αποξείδωση, φωσφάτωση) και ηλεκτροστατική βαφή με πούδρα πολυεστέρα (διαθέσιμες επικαλύψεις κατάλληλες για πόσιμο νερό).

SIGNLE SYSTEM

table
*ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΟΥ 55 (m/h) ανά 1 τετραγωνικό μέτρο φίλτρου, που είναι η μέση συνιστάμενη ταχύτητα φιλτραρίσματος για τις περισσότερες εφαρμογές. Ωστόσο, κάθε σχέδιο πρέπει να λαμβάνει υπόψη τις ειδικές απαιτήσεις του για την ποιότητα του νερού.

Duplex System

Το διπλό φίλτρο πολυμέσων χρησιμοποιείται ως:

- Δίδυμη εναλλασσόμενη λειτουργία όπου μία από τις δύο δεξαμενές είναι σε υπηρεσία και το άλλο είναι σε κατάσταση αναμονής.

-Παράλληλη λειτουργία διπλής όψης που συνιστάται για υψηλές απαιτήσεις ροής.

table1
*Το βάρος υπολογίζεται με τη βάση

ΠΛΗΡΩΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΚΛΙΝΗΣ

tables2

** Διατίθεται σε άλλα μεγέθη κοκκομετρίας

*** Ο πραγματικός ρυθμός ροής εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ποιότητα του νερού και την επιλογή του μέσου. Τις περισσότερες φορές ο πραγματικός ρυθμός ροής είναι 30-50% χαμηλότερος από τον ονομαστικό ρυθμό ροής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ποικιλία των μέσων και τους σχετικούς ρυθμούς ροής, επικοινωνήστε μαζί μας!

Part list

Part list 05-17-152A
Part list 05-17-202A
Part list 05-17-204A
Part list 05-17-300A
Part list 05-17-236A
Part list 05-17-238A
Part list 05-17-483A
Part list 05-17-480A
Top