Αυτοκαθαριζόμενα Φίλτρα Δίσκων Μπαταρία


ΓΕΩΡΓΙΑ


Αυτοκαθαριζόμενα Φίλτρα Δίσκων Μπαταρία

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ: Τα φίλτρα δίσκων χρησιμοποιούνται συχνά ως μέσο ασφαλείας μιας εγκατάστασης. Χρησιμοποιούνται επίσης ως προ-φίλτρα για την πρόσληψη νερού.
ΧΡΗΣΗ: Τα φίλτρα δίσκων-σειρά DP χρησιμοποιούνται για μεγάλες ροές νερού όπου ένα φίλτρο δίσκου δεν είναι ικανό να φιλτράρει. Τα φίλτρα δίσκων αυτής της σειράς μπορούν να συνδεθούν παράλληλα δημιουργώντας μια μπαταρία. Το εσωτερικό στοιχείο του φίλτρου αποτελείται από μια στοίβα πλαστικών αυλακωτών δίσκων συσκευασμένων με τρόπο που μπορεί να προσφέρει φιλτράρισμα επιφανείας και βάθους.
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: Η εγκατάσταση του φίλτρου γίνεται ακολουθώντας την κατεύθυνση του βέλους ροής στο σώμα του φίλτρου. Το νερό εισέρχεται στην είσοδο, περνά μέσα από το εσωτερικό στοιχείο, φιλτράρεται και βγαίνει από την έξοδο.
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ: : Κάθε φίλτρο καθαρίζεται χειροκίνητα, αποσυναρμολογώντας το καπάκι και αφαιρώντας το εσωτερικό στοιχείο. Ο καθαρισμός των δοχείων πρέπει πάντα να γίνεται όταν η διαφορά εισόδου-εξόδου (DP) είναι 0,5 bar μεγαλύτερη από τη διαφορά πίεσης ενώ το εσωτερικό στοιχείο είναι καθαρό.
Αρχείο

Υλικά

ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ/ΒΑΣΗ: Χάλυβας S235JR
ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ: Χημικός καθαρισμός (αποξείδωση, φωσφάτωση) και ηλεκτροστατική βαφή με πούδρα πολυεστέρα (διαθέσιμες επικαλύψεις κατάλληλες για πόσιμο νερό).
ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ
ΣΩΜΑ: Ενισχυμένο πολυαμίδιο
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ: Δίσκοι από πολυπροπυλένιο
ΚΑΠΑΚΙ: NBR
ΣΦΙΓΚΤΗΡΑΣ: Ανοξείδωτο ατσάλι AISI 3044
general table
table2

Part list

Part list DP-23-000
Top