Σειρά Soft ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΕΣ ΝΕΡΟΥ


ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ


Αποσκληρυντές νερού σειρά SOFT

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ: Επεξεργασία πόσιμου νερού, Τρόφιμα & Ποτά, Επεξεργασία λυμάτων, Βιομηχανικές διεργασίες.
ΧΡΗΣΗ: TΗ αποσκλήρυνση του νερού είναι η διαδικασία αφαίρεσης των αλάτων ασβεστίου και μαγνησίου μέσω της διαδικασίας ανταλλαγής ιόντων. Οι αποσκληρυντές προστατεύουν τα συστήματα σωληνώσεων και ζεστού νερού από εναποθέσεις αλατιού. Τα συστήματα παρέχονται πλήρη και έτοιμα για χρήση.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: Οι αποσκληρυντές νερού μπορούν να αφαιρέσουν τα σωματίδια μετάλλων και τους ρύπους από το νερό, λειτουργώντας ως σφουγγάρι, όπου τα σωματίδια τραβιούνται από τα ορυκτά και αφήνουν μια συγκέντρωση μαλακού καθαρού νερού. Το νερό μπαίνει από την κύρια γραμμή τροφοδοσίας, περνάει από την πρώτη δεξαμενή που περιέχει ρητίνη (ιοντικό υλικό). Η ρητίνη απορροφά όλα τα σκληρά ορυκτά και στη συνέχεια το νερό είναι έτοιμο για παροχή. Αυτό το σύστημα απαιτεί δύο δεξαμενές. Η δεύτερη δεξαμενή περιέχει αλάτι που χρησιμοποιείται για την πλύση της ρητίνης. Αυτή η δεξαμενή έχει επίσης νερό για να δημιουργήσει άλμη. Κάθε λίγες ημέρες (ή ώρες, ανάλογα με τη χρήση και τις απαιτήσεις) η άλμη αλατιού ξεπλένεται στη δεξαμενή ρητίνης για να καθαρίσει και να ξεπλύνει τα ιόντα σκληρότητας. Αυτή η διαδικασία ονομάζεται αναγέννηση της ρητίνης.
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ: Η συντήρηση είναι πολύ απλή. Απαιτείται η προσθήκη επιπλέον αλατιού και η σωστή λειτουργία του συστήματος είναι εγγυημένη.
Αρχείο

Υλικά

ΣΩΜΑ: Χάλυβας S235JR (διατίθεται επίσης σε ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304 & 316, κατόπιν αιτήματος).
ΠΛΗΡΩΤΙΚΟ: Τζελ ισχυρή ρητίνη ανταλλαγής κατιόντων, πιστοποιημένη για εφαρμογές πόσιμου νερού.
ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΗ: EPDM
ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ: Χημικός καθαρισμός (αποξείδωση, φωσφάτωση) και ηλεκτροστατική βαφή με πούδρα πολυεστέρα (διαθέσιμες επικαλύψεις κατάλληλες για πόσιμο νερό).
ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΑΛΑΤΙΟΥ: Πλαστικό.
table

Part list

Part list 05-30-170-1
Part list 05-30-170-3
Top