Φίλτρο Σίτας Σειρά Δ

ΕΦΑΡΜΟΓΗ:
Τα φίλτρα δίσκων χρησιμοποιούνται συχνά ως χαρακτηριστικό ασφαλείας μιας εγκατάστασης. Χρησιμοποιούνται επίσης ως προ-φίλτρα για την πρόσληψη νερού.
ΧΡΗΣΗ:
Τα φίλτρα δίσκων σειρά D χρησιμοποιούνται για την αφαίρεση χαμηλών συγκεντρώσεων τόσο ανόργανων όσο και οργανικών αιωρούμενων υλικών. Το εσωτερικό στοιχείο του φίλτρου αποτελείται από ένα σύνολο αυλακωμένων πλαστικών δίσκων, τοποθετημένα με τρόπο που μπορεί να προσφέρει φιλτράρισμα επιφάνεια; όσο και βάθους.
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ:
Κατασκευάζονται με ατσάλινο ή πλαστικό σώμα. Η εγκατάσταση του φίλτρου γίνεται ακολουθώντας την κατεύθυνση του βέλους ροής στο σώμα του φίλτρου. Το νερό εισέρχεται στην είσοδο, περνά μέσα από την κασέτα, φιλτράρεται και βγαίνει από την έξοδο.
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Το φίλτρο καθαρίζεται χειροκίνητα, αποσυναρμολογώντας το καπάκι και αφαιρώντας το εσωτερικό στοιχείο. Ο καθαρισμός πρέπει πάντα να γίνεται όταν η διαφορά εισόδου-εξόδου (DP) είναι 0,5 bar μεγαλύτερη από τη διαφορά πίεσης ενώ το στοιχείο δίσκων είναι καθαρό. Υπάρχει και η δυνατότητα αυόματου καθαρισμού του φίλτρου δίσκων.